Twitter - Growth Marketing

Vad kan man göra på Twitter? En hel massa faktiskt. Men bäst användning för Twitter får du genom att följa intressanta personer och hashtaggar. Själv följer jag personer inom #svSEO och #affiliatese. Och mig kan du följa här: JonathanBJ.

Höjer en egen URL-shortener click-through-raten från Sociala medier?

Höjer en egen URL-shortener click-through-raten från Sociala medier?

23.01.2014

När man postar saker på sociala medier så är det bra att först UTM-tagga dom med Googles url-buider för att kunna särskilja olika länkar från varann i Google Analytics sedan. Men det finns en del problem med detta. 

Kommentera
Vad kan man göra med IFTTT (IF This Then That)?

Vad kan man göra med IFTTT (IF This Then That)?

23.09.2012

Har ni kollat in tjänsten IFTTT (IF This Then That)? IFTTT är en webbtjänst som du kan använda för att automatisera olika saker på internet och i sociala medier, helt utan att behöva kunna koda. Jag har hittat ett par nästan vettiga grejer att använda IFTTT till, och skall här presentera några. 

Kommentera
Idol 2010 kort, snabbt och ärligt. Twitterversionen.

Idol 2010 kort, snabbt och ärligt. Twitterversionen.

26.10.2010

Jag följer hellre med taggen #idol2010 på twitter än att följa Idol på TV, inläggen på twitter kan vara hur roliga som helst! Man ser vad vanliga hederliga svenskar tycker om de olika deltagarna och jurymedlemmarna helt utan censur. Nedan följer en fin samling Tweets från fredagens idolsändning. (15.10.2010)

Kommentera
Jonathan Björkskog internetmarknadsföring


Internetmarknadsföring & SEO

Jag jobbar med SEO och web-tactics på Genero, en byrå fokuserad på tillväxtmarknadsföring i Finland, Sverige och globalt. Bloggen handlar mest om internetmarknadsföring, med insikt både från byråvärlden där man jobbar med kunder, men också från jobb med sökmotoroptimering och internetmarknadsföring inom affiliate och direktmarknadsföringsvärlden. När jag inte sökmotoroptimerar så jobbar jag med WordPress, seglar eller kitesurfar. Välkommen!
sökmotoroptimering ordlista

Nyhet: Jag förklarar svåra begrepp inom webb och marknadsföring. Först ut är SEO-ordlistan!

wincher