WordPress Finland

Jag jobbar på ett företag som gör internetmarknadsföring, webbsidor och SEO i Finland samt Sverige, och som har stor kunskap i planerande och skapande av WordPress och Drupal hemsidor. Behöver ni WordPress konsultering eller teknisk implementation så är det bara att ta kontakt. Till företagets webbplats (Genero). Läs artikeln på engelska: WordPress Finland.

WordPress i Finland

Finland är ett mycket teknikinriktat land, där många tekniska lösningar planerats och utfört. Microsoft-lösningar och Drupal är stort i Finland, men WordPress har inte fått riktigt samma genomslagskraft här som i Sverige än. Det finns inte lika många självlärda ”hemmafixare” i Finland heller som pysslar med WordPress. En orsak är troligen att webbhotellen i Finland inte alls är lika enkla som i Sverige, här är det till exempel mycket sällsynt att du kan ha fler än en webbsida på ett webbhotell. Läs om mina rekommendationer för Webbhotell för WordPress här! WordPress är dock starkt på uppgång i Finland.

WordPress community i Finland

Det finns inte många WordPress träffar i Finland ännu. Den enda jag vet om, som ordnas varannan månad i Helsingfors är Exoves WordPress Cafe, som brukar locka en del till trevligt WordPress snack.

Genero som leverantör av WordPress sidor

Mitt företag Genero har levererat en hel del WordPress sidor genom åren, som alla har återfunits högt uppe i Googles sökresultat för deras respektive sökord efter en tid. Så tveka inte att ta kontakt ifall du vill ha hjälp med marknadsföring eller webbutveckling i Finland, flera på vårt kontor pratar dessutom svenska flytande.

Ta kontakt:
Jonathan[a]genero.fi
Jonathan Björkskog @ Linkedin
Jonathan Björkskog @ Twitter
Company website

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jonathan Björkskog internetmarknadsföring


Internetmarknadsföring & SEO

Jag jobbar med SEO och web-tactics på Genero, en byrå fokuserad på tillväxtmarknadsföring i Finland, Sverige och globalt. Bloggen handlar mest om internetmarknadsföring, med insikt både från byråvärlden där man jobbar med kunder, men också från jobb med sökmotoroptimering och internetmarknadsföring inom affiliate och direktmarknadsföringsvärlden. När jag inte sökmotoroptimerar så jobbar jag med WordPress, seglar eller kitesurfar. Välkommen!
sökmotoroptimering ordlista

Nyhet: Jag förklarar svåra begrepp inom webb och marknadsföring. Först ut är SEO-ordlistan!

wincher