Drupal i Sverige och Finland – Nordisk Drupal-byrå

Drupal är ett välanvänt content management system i Finland. Drupal ökar ständigt i popularitet också i Sverige, och kommer helt klart att vara ett cms att räkna med i många år.

Drupal-byrå i Norden

Ifall ni söker Drupal-utveckling i Sverige eller Finland så skall ni inte tveka att kontakta mig. Jag är partner i den strategiska webbyrån Genero, som bygger stora Drupal-portaler för en nordisk marknad, med ett stort fokus på att göra sidorna så sökmoroptimerade och användarvänliga som möjligt.

Mer om Drupal

Drupal är alltså ett open source system för innehållshantering och publicering. Ett smidigt och användarvänligt verktyg för att publicera webbsidor helt enkelt. Lite kraftfullare än WordPress som jag tidigare skrivit om (WordPress webbhotell & WordPress Finland), men också med lite brantare inlärningskurva. Drupal är precis som WordPress helt utan licenskostnader.

Drupal Commerse

På senare tid har Drupal börjat användas mer och mer som webbshopsplatform också, genom tillägget Drupal Commerse. Drupals  funktioner som kan triggas med regler gör att man kan göra mycket mångsidig webbshop i Drupal Commerse. Skall man dessutom kombinera shoppen med annat innehåll, media, community etc och korsreferera dessa, så är nog Drupal förstavalet i många fall. De flesta betallösningar finns som moduler till Drupal också.

Genero som Drupal byrå

På Genero så har vi gjort Drupal-sidor sedan 2010, mestadels stora sidor. Till små och enkla sidor fungerar WordPress utmärkt, medan komplexa sidor ofta blir bäst i Drupal. Vi gör multinationella sidor, webbutiker, mediasidor och communities i Drupal.

Exempel på Drupalsidor som vi gjort:

Ett urval som vi gärna visar, ta kontakt för mer projektexempel eller mer info om projekten!

Herr snellman (stor företagssida i Drupal)

snellman drupal webbsida

Till sidan: Herr Snellman

MUSH BARF (Multinationell webbsida om hundmat och hund-inpsiration)

mush barf naturlig hundmat webbsida i Drupal

Till sidan: MUSH BARF (Naturlig hundmat för Norden och Tyskland)

Fitspire (ehandel & servicefinder i Drupal)

fitspire ehandel i Drupal

Woolspire (ehandel & communitysida i Drupal)

woolspire ehandel i Drupal

Är du intresserad av Drupal i Norden så ta kontakt redan idag. jonathan[a]genero.fi eller +358505394288

Hälsningar Jonathan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jonathan Björkskog internetmarknadsföring


Internetmarknadsföring & SEO

Jag jobbar med SEO och web-tactics på Genero, en byrå fokuserad på tillväxtmarknadsföring i Finland, Sverige och globalt. Bloggen handlar mest om internetmarknadsföring, med insikt både från byråvärlden där man jobbar med kunder, men också från jobb med sökmotoroptimering och internetmarknadsföring inom affiliate och direktmarknadsföringsvärlden. När jag inte sökmotoroptimerar så jobbar jag med WordPress, seglar eller kitesurfar. Välkommen!
sökmotoroptimering ordlista

Nyhet: Jag förklarar svåra begrepp inom webb och marknadsföring. Först ut är SEO-ordlistan!

wincher