Smslån – en ful bransch på alla nivåer

Smslån – en ful bransch på alla nivåer

06.09.2013

Smslån är förmodligen inget som någon i Sverige brinner för, även om det säkerligen  är en lukrativ nisch när man väl syns. Här är exempelvis mina egna åsikter i ämnet:

  1. Smslån är en ful bransch som gör utsatta människor mer utsatta. Folk tar lån till skyhöga räntor för att det är enkelt men tänker inte på konsekvenserna om de inte kan betala tillbaka. Fult.
  2. Smslån är en bransch som präglas av dåliga, vilseledande och fula massproducerade sajter som rankar ömsom högt, ömsom lågt, studsar upp och ner tills många i slutändan straffas ut helt ur Google. Fult.
  3. Smslån är en bransch som utgörs av sajter som enbart rankar tack vare länkar från nätverkssajter, enbart producerade för att länka till huvudsajten. Branschen är helt död diskussionsmässigt och ingen affiliate vill eller vågar ta i den med tång eller öppet stå för vad han eller hon jobbar med. Fult.
  4. Smslån är en bransch med dåliga förlorare som inte kan konkurrera på ett ärligt sätt och där det finns folk som uppenbarligen inte klarar av att leverera SEO utan väljer att förstöra för andra istället. Fult.

Fult!

 

Just därför tycker jag att Smslånonline.se väl förtjänar sin plats i toppen av Google på smslån och att den som gjort attacken förtjänar att sjunka till ”Internetets” mörkaste håla.  Jag kan tänka mig att det inte är roligt att drabbas av en attack när man jobbar seriöst med sitt projekt hela våren som Simon gjort och dessutom fått socialt engagemang i en svår nisch,   samtidigt som han har tagit steget att tydligt ange vem som ligger bakom sajten. Simons sajt och projekt sticker definitivt ut.

Simons projekt om smslån har varit intressant att följa och jag hoppas att det fortsätter att fungera bra även i fortsättningen, trots spamattackerna mot sajten. Vi får  hoppas att inget dåligt händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *