Lärorik video om att använda sökmotoroptimering för att få nya kunder

Lärorik video om att använda sökmotoroptimering för att få nya kunder

03.03.2015

Idag kommer ett gratis tips i kategorin sökmotoroptimering, nämligen en video om hur alla webbsideägare kan använda sökmotoroptomering för att få bättre lönsamhet på nätet.
Christian Rudolf på Topdog gav häromdagen tillsammans med KNTN en föreläsning om sökmotoroptimering och ”användare”, och var så vänlig att han dessutom spelade in hela härligheten och publicerade den online. Du kan kolla videon/presentationen här, eller hos Topdog.

Få nya och fler användare till din webbplats med sökmotoroptimering

Video:

Slideshare presentation, för er som inte har tid att kolla genom hela videon just nu:

Presentationen är på en nivå som alla kan hänga med i, och jag skulle speciellt rekommendera den åt er som vill bekanta er med sökmotoroptimering utan att tidigare ha jobbat med det. Presentationen tar upp det mest allmänna i sökmotoroptimering, innehåll, teknik, länkar och användare, samt fördelarna alla får av att använda sig av sökmotoroptimering.
Visste du förresten att all din övriga marknadsföring blir mer lönsam om du har sökmotoroptimeringen i skick?

Dela detta med dina nätverk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jonathan Björkskog internetmarknadsföring


Internetmarknadsföring & SEO

Jag jobbar med SEO och web-tactics på Genero, en digital reklambyrå i Finland. Bloggen handlar mest om internetmarknadsföring, med insikt både från byråvärlden där man jobbar med kunder, men också från jobb med sökmotoroptimering och internetmarknadsföring inom affiliate och direktmarknadsföringsvärlden. När jag inte sökmotoroptimerar så jobbar jag med WordPress eller kitesurfar. Välkommen!