Om

Detta är Jonathan Björkskogs personliga svenskspråkiga blogg. Du har kanske kommit i kontakt med den engelskspråkiga bloggen jonathanbjorkskog.com redan tidigare, om inte så föreslår jag att du kollar in den med. Tankarna och texterna här som där är mina personliga och skall helst inte alltför mycket kopplas ihop med mitt företags, Genero’s åsikter. Även om de dock rätt ofta är de samma.

Vem Jonathan?

Okej, du har aldrig tidigare hört om mig, vi startar med det du troligen vill veta då. Jag är en svensk/finsk man som jobbar med det där internet. Jag startade en digital reklambyrå, Genero (generodigital.se, genero.fi), tillsammans med Rasmus och Sebastian år 2009, och sedan dess har jag jobbat med sökmotoroptimering och Facebook tactics där, främst för den finska och den svenska marknaden.

Mer privat då, jag är gift med Lina, bor i Helsingfors och gillar kitesurfing. Jag kommer från Bosund, en liten by på den finlandssvenska västkusten.

2 thoughts on “Om

 1. Felix Olsen skriver:

  Hej Jonathan,
  Mitt namn är Felix Olsen och jag jobbar på Miss Hosting som erbjuder tjänster som webbhotell, domänregistrering, VPS och dedikerad server m.m.

  Vi letar efter samarbetspartners/publishers och jag tror att din blogg skulle vara perfekt för detta. Vi ger en väldigt generös ersättning på:

  Sale: 100 % per webbhotellspaket
  Sale: 10 kr per registrerad domän
  Sale: 50 % – Dedikerad Server (första månadsfakturan)
  Sale: 20 % – VPS

  Allt du behöver göra är att signa upp till vårt nätverk och ladda upp våra banners!

  Hoppas att detta låter intressant.
  Du registrerar dig på http://controlpanel.missaffiliate.com/login

  Hör av dig om du har frågor om något.

  Ha en fin dag!

  Med vänlig hälsning,
  Felix Olsen

  1. Jonathan skriver:

   Hej!

   Jag har signat upp för Miss Hostings affiliateprogram, väntar ännu på godkännande dock.

   Hälsningar Jonathan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jonathan Björkskog internetmarknadsföring


Internetmarknadsföring & SEO

Jag jobbar med SEO och web-tactics på Genero, en digital reklambyrå i Finland. Bloggen handlar mest om internetmarknadsföring, med insikt både från byråvärlden där man jobbar med kunder, men också från jobb med sökmotoroptimering och internetmarknadsföring inom affiliate och direktmarknadsföringsvärlden. När jag inte sökmotoroptimerar så jobbar jag med WordPress eller kitesurfar. Välkommen!