Välkommen att sätta till din blogg på den nya bloggtopplistan Bloggar.fi!

Välkommen att sätta till din blogg på den nya bloggtopplistan Bloggar.fi!

27.10.2012

Jag ville testa att göra en bloggtopplista, och det fixade sig med hjälp av ett gammalt hederligt script, nämligen  Aardvark Topsites PHP. Bloggtopplistan jag gjorde hittar ni på Bloggar.fi! Sätt till er blogg i den för att få lite fler besökare och lite mer Google-kraft. 

Vad är det för speciellt med bloggtopplistan Bloggar.fi?

Ja, varför gjordes ännu en bloggtopplista, det finns ju redan tusen?

Det finns en massa listor som inte uppdateras och är fyllda av spam. Jag ville göra en som hålls uppdaterad och fräsch, en som är sökmotoroptimerad så att den skall få en del besökare från Google som den sen kan skicka vidare till de bloggar som är med på listan. Jag satte även till en blogg på bloggtopplistan, under Bloggar.fi/hem, där jag kommer att publicera små hjälpsamma artiklar för bloggare, som t.ex hur man skall få flera besökare på sina bloggar, hur man skall tjäna pengar på sin blogg, eoch även svara på frågor som bloggläsarna har. Där kommer jag också att ibland premiera ”Veckans blogg” som då får lite mer synlighet än vanligt i en vecka, och därmed större synlighet och fler besökare. Redan det här borde väl räcka för att ni skall sättta till er blogg i listan eller? Sen kommer även en del överraskningar…

Tre orsaker att ha sin blogg på bloggtopplistor

 1. Du får besökare därifrån, sådana som klickar på din länk på topplistan.
 2. Du får högre placeringar i Google eftersom du har fler länkar till din blogg.
 3. Du ser hur ”stor” din blogg är i förhållande till andra, ju högre du är i de olika listorna, desto fler sidvisningar har din blogg.

Och sen så hjälper ju blogglistorna också dig att hitta nya bloggar inom de områden som intresserar dig, blogglistorna har oftast kategorier för att lättare hitta rätt.

För vem är topplistan bloggar.fi?

Listan är på en .fi-domän, vilket gör att finlandssvenska bloggar troligtvis har störst nytta av den. Men det hindrar inte att svenska bloggare också sätter till sina bloggar till listan.

Här sätter du till din blogg, du kan inte missa den rosa knappen!

2 reaktioner på ”Välkommen att sätta till din blogg på den nya bloggtopplistan Bloggar.fi!

 1. Är det nåt fel på Bloggtopplistan eller är det min länkning som har ”hoppat ur”

  1. Jonathan skriver:

   Hej!
   Du finns nog med på listan (Här t.ex: http://www.bloggar.fi/index.php?a=stats&u=sippan60 ), men det verkar som att du inte har knappen aktiverad på din blogg, så besöksstatistiken visar inga besökare för din blogg hos bloggar.fi.

   Hälsningar Jonathan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *