Stöd vårt Movember-team!

Stöd vårt Movember-team!

01.11.2012

November är här, och då är det ju dags att köra lite Movember igen.  Jag har absolut ingen hårväxt i ansiktet, så jag kan inte stoltsera med nån mustasch, ser mer ut som en moppepojke. Men man kan ju alltid vara med och samla in pengar, de går ju till ett gott ändamål.

Vad är Movember?

Movember 2012 JonathanMovember är ett evenemang som pågår hela november. Det går ut på att man skall odla mustasch hela november, och samtidigt samla in pengar på Movembers kampanjsidor. Pengar som sedan går till Cancerforskning, lite på samma sätt som Rosa Bandet, men för män. Meningen är att man skall tävla med varandra individuellt eller i team om vem som samlar in mest pengar på sin Movembersida, och därmed komma högre upp i topplistan och få ära och berömmelse. Movember har fått stor uppmärksamhet i sociala medier på senare år, och det är ett utmärkt tillfälle då vem som helst kan testa lite gerillamarknadsföring för ett gott ändamål.

Stöd vårt Movember-team

Vårt Movember-team är Genero Mo Bros, och oss kan du stöda genom att klicka här! Vi är nu på plats 23 i Finland, och klättrar förhoppningsvis uppåt i stadig takt.

Varför skall du stöda just vårt team i Movember då?

Stöder du vårt team med en valfri summa pengar, och kommenterar här, så får du en länk till valfri sida från denna blogg (PR3 för er SEO-nördar)! Så donera och kommentera eller skicka mail (me@jonathanbjorkskog.com) där du berättar till vilken sida du vill ha länken så sätter jag till den direkt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *