Sajt om vitaminer säljes – Köp Vitamintorget.se och bli vitaminhandlare

Sajt om vitaminer säljes – Köp Vitamintorget.se och bli vitaminhandlare

27.09.2016

Eftersom jag fortsättningsvis skall fokusera på ett fåtal projekt så läggs nu nästa sajt upp till försäljning, nämligen vitamintorget.se. Det är en sajt som handlar om vitaminer, tro det eller ej!

Info om vitaminsajten

Vitamintorget.se började som en enkel informationssajt om vitaminer, då jag som mycket dålig grönsaksätare måste äta kosttillskott för att få i mig det jag behöver. Jag började med att lära mig så mycket som möjligt om vitaminer från ett par böcker och nätet. För att lättare lära mig så skrev jag så klart ner allt, och det gjorde jag då på vitamintorget.com. Som optimerare började jag förståss också kolla var man få mest vitaminer för pengarna, och bläddrade genom ett antal kosttillskott från olika webbutiker. Nu finns ett tjugotal artiklar och kategorier med texter på 500 – 3000 ord var på sajten, samt ett produktfeed med produkter och produktkategorier från utvalda webbutiker. Sajten har legat rätt så orörd de senaste tre åren och skulle säkert må bra av lite kärlek. Lite pengar tjänar sajten årligen via affiliatelänkarna (alla produkter), men mycket mer finns säkert att få.

Teknik: Vitamintorget är en wordpress sajt med en custom post type för produkter och en custom kategori för produktkategori. Infotexterna om vitaminer är sidor eller inlägg, och vitaminkategorierna är vanliga wordpress post-kategorier (Se t.ex info om B-vitaminer). Datafeeds med produkter kan importeras med wp-all-import.

Trafik och rankings: Sajten får sin trafik från Googles organiska sök. Den har ett gäng förstasiderankings, har du SEMRush så kan du se vilka sample keywords från det svenska indexet som sajten rankar på här: https://www.semrush.com/se/info/vitamintorget.se+(by+organic) (Har du inte SEMRush ser du bara 10 rader, men du kan sortera resultaten genom att klicka på olika kolumner så ser du lite fler olika ord som sajten rankar på. Eller så signar du upp för en gratis testperiod genom att klicka här!).

Här är en screenshot med lite sample rankings:

vitamintorget-sample-ranking-keywords

Sajten har ca 100 besökare per dag:

vitamintorget-besokare

 

Vill du köpa vitamintorget.se?

Kanske du har en webbutik i samma segment, kanske du vill använda den som satellit till din liknande verksamhet, kanske du har affiliatesajt i samma nish, kanske du bara vill ha trafiken redirectad till en av dina sajter, eller kanske du helt enkelt vill bygga vidare på den och göra den till en riktigt bra vitaminsajt?

Ge gärna bud på sajten genom att maila jonathan.bjorkskog[a]gmail.com!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *