Ny design på sidan, och flyttat till .se-domän

Ny design på sidan, och flyttat till .se-domän

20.09.2013

Som ni vet så är det ju inte länkar och innehåll som får sidor att ranka längre, utan poesi, dikter och snyggt utseende. Så därför tänkte jag sätta in en ny design på bloggen, med shiny-object-syndromet-responsive-design,  en sjukt stor banner på framsidan och SEO-sputnik logon uppfunnen i Photoshop helt utan Fiverr. Efter detta lär jag ranka på vad som helst. 

Nytt Responsivt WordPress template

Jag installerade Boldr-templatet för att det var shiny, men konstaterade snabbt att det sög rätt hårt ur SEO-synvinkel. Så jag fixade till det. Här kan ni läsa om det, och ladda ner det sökmotoroptimerade wordpress templatet. Sidan borde nu fungera som ett smäck i mobilen, och inte krångla lika mycket som tidigare.

Sidan flyttad till .se-domän

Jag flyttade även över sidan till ett .se-domän och till min svenska server istället för .net och amerikanskt som det var tidigare. Jag misstänker att det kan göra något åt mina rankings på vissa ord också. Så här flyttade jag sajten till ett svenskt webbhotell för WordPress med hjälp av Oderlands WordPress-flyttare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *