Skriva blogg på svenska?

Skriva blogg på svenska?

04.01.2012

Kan man skriva blogg på svenska också? Jag är van med att alltid skriva på engelska, men jag har numera så många svenska projekt också så att jag beslöt mig för att köra en svensk version också.

Vad skall bloggen handla om?

Den här bloggen kommer att innehålla information främst om SEO (Sökmotoroptimering), Facebook, WordPress (Guide till Svenska webbhotell för WordPress) samt andra små fenomen på internet. Vissa specialkategorier kommer även att finnas, t.ex nu startar en kul grej som heter SEOSunday, till det kommer jag att skriva en hel del inlägg. Det är ett fenomen som skall hjälpa sökmotoroptimerare att stöda varandras projekt. Jag kommer att gå med i den första SEOSunday ett privat projekt, barfotaskor.net, och den här bloggen. Du kan läsa mer om SEOSunday på SEOSunday.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *