Gratis faktureringsprogram från Finland

Gratis faktureringsprogram från Finland

04.05.2020

I min serie om intressanta finländska startups inom tech & finans har jag nu kommit till Zervant. Tidigare har jag tipsat om bl.a Leadfeeder och Ukko, två utmärkta business-appar för företag och mikroföretag. Zervant är ett naturligt nästa steg när du växt ur Ukko och tagit steget till att starta ditt första företag.

Gratis fakturering med freemium-modell

zervant gratis faktureringsprogram 1

Zervant är ett verktyg som du skickar fakturor med om du har ett företag. Du kan använda bas-funktionerna som email-fakturor och pappersfakturor gratis, och när du är redo för mer avancerade funktioner som t.ex att fakturorna skall printas och skickas iväg med posten automatiskt (utan att du själv behöver göra det) så kan du uppgradera till premium-versionen. Premium finns från 7 € per månad.

zervant gratis faktureringsprogram 2

Zervant finns i Sverige, Finland, UK, Frankrike och Tyskland för tillfället. I produkten finns, förutom faktureringsmallarna även en produkt- och kunddatabas, samt möjlighet att följa upp om dina kunder betalar sina räkningar eller ej. Verktyget passar utmärkt för frilansare, bloggare, webbutvecklare, fotografer, ja egentligen för alla som har ett företag och behöver skicka fakturor nu och då utan att bry sig om formatering eller kunna något om ekonomi överlag.

Du kan när som helst komma igång med gratisversionen på Zervants webbsida.

Läs mer om Zervant på svenska på Breakit.

This posts is also available in English on Jonathanbjorkskog.com: Free invoicing software from Finland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *