Billiga webbhotell

Billiga webbhotell

Ibland behöver man bara ett riktigt billigt webbhotell som klarar av att köra wordpress. Dock så måste du komma ihåg att det finns ett par olika alternativ här:

  1. Det finns billiga och dåliga webbhotell.
  2. Det finns billiga och bra webbhotell (bra för dess pris).
  3. Det finns dyra och dåliga webbhotell.
  4. Det finns dyra och bra webbhotell.

Det du vill fokusera på är så klart de billiga och bra webbhotellen. ”Billigt och bra” är dock en mening som sällan kan uppfyllas, det finns alltid dyrare webbhotell som är bättre. Men det vi fokuserar på är billiga och tillräckligt bra webbhotell. Webbhotell som är tillräckligt bra för att köra wordpress, webbhotell som är tillräckligt stabila för att din webbsida skall hållas online, och webbhotell med tillräcklig prestanda för att inte krasha om du plötsligt får en del besökare, men som samtidigt är billigt och svenskt. En rätt så svår kombination, ofta får man pruta på något av kriterierna för att få sitt beslut taget, men här skall du få lite hjälp med att välja.

Svenska billiga webbhotell

Vill du ha ett billigt och stabilt webbhotell med huvudkontor i Stockholm?

Välj webbhotellet Miss Hosting.

Miss Hosting

Miss hosting är ett internationellt företag men med huvudkontor i Stockholm, som har rätt billiga öppningserbjudanden på 20 kronor i månaden för ett webbhotell som klarar flera WordPress-sajter (normalt 89 SEK). En bra sak är att de ofta har billiga domäner (99 sek för .se). Cpanel och enkelt att skapa WordPress-sidor även här.

miss-hosting wordpress webbhotell

Miss Domain Webbhotell inforuta
WordPress One-click-install: Ja
Möjlighet till många webbsidor på samma webbhotell Ja
Upptid: 99.9 %
24/7 Telefonsupport Nej
Kuriosa: Ofta kampanjer på billiga domännamn
Mitt omdöme:
Billigaste lösning som klarar WordPress 20 SEK (89 SEK) / Månad
Beställ!

Vill du ha ett helsvenskt, stabilt och rätt så billigt webbhotell med bra service?

Välj Oderland.

Oderland – Som ett webbhotell men bra

Oderland sätter verkligen press på sig med sina kaxiga slogans, men så här långt har de även lyckats infria förväntningarna. Oderland har tre nivåer av Webbhotellstjänster (Den billigaste, ”Privatkonto”, räcker för att driva ett par WordPress sidor), samt även möjlighet till egen dedikerad server, VPS, Managed hosting och skräddarsydda serverlösningar. För WordPress går det dock utmärkt med Privatkonto eller Företagskonto-webbhotellet. Oderland har även lanserat ett rätt så smidigt verktyg för att flytta över WordPress sidor dit från andra servrar (mer om det här). Oderland är den server som denna sida, och de flesta av mina andra sidor ligger på.
oderland webbhotell wordpress

Oderland Webbhotell inforuta
WordPress One-click-install: Ja
Möjlighet till många webbsidor på samma webbhotell Ja
Upptid: 99,99 %
24/7 Telefonsupport Ja
Kuriosa: Miljöcertifierad el, smidigt verktyg för att flytta dit WordPress-sidor
Mitt omdöme:
Billigaste lösning som klarar WordPress 69 SEK / Månad
Beställ!

Hoppas informationen var till hjälp för dig och att du hittar ett tillräckligt bra och billigt webbhotell till din WordPress- eller annan typ av webbsida. För att läsa mer om valen av webbhotell för WordPress så rekommenderar jag också min sida om svenska webbhotell för WordPress.