SEO & affiliatebesök på Malta

SEO & affiliatebesök på Malta

21.10.2014

För en vecka sen kom jag hem från Skandinaviens SEO & affiliate-hemland Malta efter ett besök hos Erik på Johnslots. Här kommer en liten uppdatering från resan.

Vadå SEO & Affiliate-Malta?

SEO-världen har detta på klart, men till resten av läsarna så kanske det behövs lite fakta: Malta är rätt liberal i sin lagstiftning för spelbolag, de har bra internet, det är varmt, och alla kan engelska. Dessa faktorer har gjort att många stora företag i den spelbranschen sitter just där, både själva spelbolagen och deras affiliates. En annan fakta är att dessa branscher är de som sitter på de största behoven av SEO och bra placeringar i Google, och ett nära samarbete med leverantörer och inhouse-människor har gjort att en bra mängd SEO-kunniga nordbor sitter på Malta också.

Men det finns så klart annat att göra på ön också.

Vi anlände på lördagen ca kl 12. Det finns inga direktflyg från Finland dit, så restiden via Stockholm blev rätt lång i förhållande till det korta avståndet. Vi började med att checka in på hotellet för att sen hälsa på Erik och Johanna på kvällen. Vi åt 8 rätter kött på en restaurang som serverade kött på svärd. Ni som känner mig förstår nog att det passade mig utmärkt. Allt var gott förutom kycklinghjärta. Men vi kan checka av det på todo-listan nu också.

Dagen efter stack vi till ön Gozo och körde fyrhjulare. Min fyrhjulare orkade i en timme innan drivremmen brann upp och det stank bränt gummi och ångade upp svart rök ur motorn. Jag är nästan 100 % säker på att det berodde på mina BlackSmokeRacing solglasögon som jag bar vid tillfället.

Black smoke fyrhjulare

Precis som det brukar ske för blacksmokeracing så gick motorn sönder när en tredjedel av racet var kört för mig också.

Nå, det var varmt och skönt och vi fixade dagen ändå.

Dagen efter blev det en del affiliate- och seo-snack och en massa sol. Dessutom jobbade jag lite med en av våra sidor som behövde ett par tusen redirects just en av de dagarna jag inte var på kontoret. Men det gick nog ingen nöd på mig, med internet på hotellets takterrass så gick det utmärkt att jobba.

Sen kollade vi in huvudstaden Valetta (som faktiskt finns på världsarvslistan) som var grymt snygg och intressant. Dan efter så blev det sol och båt-åkning. Det blev lite minisemester över det hela, skönt så här i början på oktober. Och det var mycket varmare än jag trodde, 25-27 grader varje dag. Inga konstigheter.

Malta besöker jag gärna igen, och rekommenderar landet åt alla som vill ha sol och värme tillsammans med kultur och intressanta byggnader. Det passar för de som vill semestra i värme långt inne på hösten i något som faktiskt känns som ett I-land (i jämförelse med t.ex Grekland).

malta22 malta14 malta3 malta111 SEO och Affiliate på Malta

 

Ett stort tack till Erik för allt som hade med resan att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *