Ledigt jobb för Drupal-utvecklare hos oss i Helsingfors

Ledigt jobb för Drupal-utvecklare hos oss i Helsingfors

04.02.2014

Sätter ut en snabb notis om att vi nu har en arbetsplats ledig för en Drupal-utvecklare hos oss på Genero i Helsingfors.

Vi har ett par större intressanta projekt på gång i Drupal, varav en del även innebär byggande av webshop i Drupal. Projekten innehåller en hel del saker som jag är rätt säker på att inte har blivit gjorda tidigare. Vill du utvecklas och vara med om att utveckla nya saker så passar detta dig utmärkt.

Jobbet är i Helsingfors, du behöver kunna ett språk som vi andra också förstår. Det kan vara svenska, finska eller engelska. Du bör ha ordentlig kunskap i Drupal. Kanske 3-4 år. Vet du hur man jobbar med Drupal Commerse webshop-lösningar så skall du ringa direkt. För övrigt så är det det vanliga som gäller, php, js, databaser, linux-servrar och egna moduler. Du kommer att jobba nära andra Drupal-utvecklare, strateger, designers, internetmarknadsförare och sökmotoroptimerare.

Genero?

Genero är en digital reklambyrå som satsar på tre saker. Branding, trafik och konvertering. Ofta bygger vi skräddarsydda lösningar för våra kunder för att lyckas så bra som möjligt med dessa tre. Vi har fokuserat på WordPress och Drupal som våra primära platformer att bygga lösningar i sedan 2010. Du kan kolla in ett par cases på hemsidan.

I varje fall, är du Drupal-utvecklare som söker nytt jobb så skall du ta tillfället i akt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *