Content marknadsföring

Content marknadsföring är en strategi inom sökmotoroptimering som innebär att man skapar och publicerar relevant och värdefullt innehåll för att locka och engagera sin målgrupp. Syftet är att öka trafiken till sin webbplats och förbättra sin synlighet i sökmotorerna genom att erbjuda användarna relevant information och lösningar på deras problem.

Content marknadsföring kan inkludera allt från blogginlägg och artiklar till videor och infografik, och det är viktigt att innehållet är optimerat för sökmotorerna genom att använda relevanta sökord och länkar. Genom att använda content marknadsföring kan man bygga upp sitt varumärke och skapa en lojal följarskara som delar och sprider ens innehåll på sociala medier och andra plattformar.

Internetmarknadsföring & SEO

Jag jobbar med SEO och web-tactics på Genero, en byrå fokuserad på tillväxtmarknadsföring i Finland, Sverige och globalt. Bloggen handlar mest om internetmarknadsföring, med insikt både från byråvärlden där man jobbar med kunder, men också från jobb med sökmotoroptimering och internetmarknadsföring inom affiliate och direktmarknadsföringsvärlden. När jag inte sökmotoroptimerar så jobbar jag med WordPress, seglar eller kitesurfar. Välkommen!
sökmotoroptimering ordlista

Nyhet: Jag förklarar svåra begrepp inom webb och marknadsföring. Först ut är SEO-ordlistan!

wincher