Google display

Google Display är en annonsplattform som tillhandahålls av Google och som gör det möjligt för annonsörer att visa annonser på webbplatser som är en del av Googles nätverk av partnerwebbplatser. Detta nätverk består av miljontals webbplatser och appar som har valt att visa annonser från Google. Genom att använda Google Display kan annonsörer nå en stor och varierad publik och visa annonser i olika format, inklusive text, bild och video.

För att optimera annonserna på Google Display är det viktigt att ha en tydlig målgrupp och välja rätt placeringar för annonserna. Det är också viktigt att ha en väl utformad annons som är relevant för målgruppen och som lockar till klick. Genom att använda Google Display kan annonsörer öka sin synlighet och nå ut till en större publik.

Internetmarknadsföring & SEO

Jag jobbar med SEO och web-tactics på Genero, en byrå fokuserad på tillväxtmarknadsföring i Finland, Sverige och globalt. Bloggen handlar mest om internetmarknadsföring, med insikt både från byråvärlden där man jobbar med kunder, men också från jobb med sökmotoroptimering och internetmarknadsföring inom affiliate och direktmarknadsföringsvärlden. När jag inte sökmotoroptimerar så jobbar jag med WordPress, seglar eller kitesurfar. Välkommen!
sökmotoroptimering ordlista

Nyhet: Jag förklarar svåra begrepp inom webb och marknadsföring. Först ut är SEO-ordlistan!

wincher