Google Search Console

Google Search Console är ett verktyg som tillhandahålls av Google för att hjälpa webbplatsägare att övervaka och förbättra sin webbplats prestanda i sökresultaten. Genom att använda Search Console kan webbplatsägare se vilka sökfrågor som leder till deras webbplats, vilka sidor som rankar högst i sökresultaten och vilka fel som kan hindra Google från att indexera deras webbplats.

Genom att använda denna information kan webbplatsägare optimera sin webbplats för att förbättra sin synlighet och öka trafiken från sökmotorer. Search Console Google är ett viktigt verktyg för sökmotoroptimering och används av många professionella SEO-experter.

Internetmarknadsföring & SEO

Jag jobbar med SEO och web-tactics på Genero, en byrå fokuserad på tillväxtmarknadsföring i Finland, Sverige och globalt. Bloggen handlar mest om internetmarknadsföring, med insikt både från byråvärlden där man jobbar med kunder, men också från jobb med sökmotoroptimering och internetmarknadsföring inom affiliate och direktmarknadsföringsvärlden. När jag inte sökmotoroptimerar så jobbar jag med WordPress, seglar eller kitesurfar. Välkommen!
sökmotoroptimering ordlista

Nyhet: Jag förklarar svåra begrepp inom webb och marknadsföring. Först ut är SEO-ordlistan!

wincher