Sökmotoroptimerare kan hjälpa varandra 2

Det här är fortsättningen på inlägget som beskriver vad mina sökmotoroptimerande branchkollegor i Sverige har för hemsidor. Människorna och sidorna är inte i någon inbördes ordning, utan de finns listade här under i den ordning som jag tyckte passade bäst, närbesläktade ämnen nära varandra. Så här är fortsättningen:

Kimpo har en valutaomvandlare som han byggt vidare på nu i dagarna, bra att ha i Sverige som inte har euro (ännu). Jag brukar oftast bara dra bort en nolla från kronor-priset om jag vill ha det till euro, men jag vet att det är lång ifrån exakt, så ifall jag köper saker för större summor i svenska kronor så skulle jag helt klart använda en valutaomvandlare. Min bror hade annars råkat få dubbla flygbiljetter till Stockholm under Stockholm marathon-helgen, så han bjöd med mig och frun på en resa till Stockholm i Juni, så nu skulle det bara vara att boka hotell i Stockholm (som för övrigt Benkemyre har gjort en site om), så skulle man få en rätt billig resa dit i början på sommaren. Jag känner en hel del svenska människor som skulle vara kul att träffa, så risken är stor att det blir en Stockholmresa i vår också. Så då när andra springer Stockholm  marathon så springer jag omkring och träffar sökmotoroptimerare och annat webbfolk i stället, inte lika hälsosamt, men troligen med rätt godare men mindre hälsosamma drinkar. Som Mercz för övrigt har gjort en sida om.

Carl G har en site om att låna pengar med betalningsanmärkning, en sak som kan vara rätt svårt har jag hört. Jag har dock inte erfarenhet själv, men ifall du vill veta mer om fenomen så lönar det sig att läsa hans sida. Johansson har också en sida inom finansbranschen, nämligen en om försäkringar, forsakringar.nu, som är en av Sveriges största försäkringsportaler på nätet. Där finns texter och artiklar om många av Sveriges stora försäkringsbolag, kan vara bra att läsa ifall du är i färd med att byta försäkringsbolag.

Och så klart så slutar inte listan här heller, utan fortsätter ännu här: Sökmotoroptimerare kan hjälpa varandra, del tre

Dela detta med dina nätverk