Lite domäner säljes

Lite domäner säljes

31.12.2012

Jag sitter som alla andra i SEO-världen på alltför mycket domäner för mitt eget bästa, och tänkte därför göra mig av med en del.

Kolla in domänerna här i Google Docs och ge bud på en eller alla. Köp direkt-pris finns insatt.

Dela detta med dina nätverk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jonathan Björkskog internetmarknadsföring


Internetmarknadsföring & SEO

Jag jobbar med SEO och web-tactics på Genero, en digital reklambyrå i Finland. Bloggen handlar mest om internetmarknadsföring, med insikt både från byråvärlden där man jobbar med kunder, men också från jobb med sökmotoroptimering och internetmarknadsföring inom affiliate och direktmarknadsföringsvärlden. När jag inte sökmotoroptimerar så jobbar jag med WordPress eller kitesurfar. Välkommen!