En bergvärme infographic

En bergvärme infographic

28.08.2012

Det  görs inte många infographics för ”industri-branscher”, och jag vet inte heller om det behövs i sådana nischer där det inte är vanligt med bloggare. Så jag har inte satt särskilt stort fokus på att göra infographics där. Men här på denna bergvärmesida så testar vi ändå, det var bara att ta en sida ur en utmärkt gjord broshyr och publicera den. Här kommer den: 

Klicka på bilden för större version.

Borra bergvärme infographic

Den här bloggposten är också närmast en testpost för att se hur bergvärme infographicsen ser ut om man sätter in den i ett inlägg. Vad tycker ni, funkar den?

(den finns på sidan bergvärme.fi, och finns i större format på geodrill.fi)

 

Dela detta med dina nätverk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jonathan Björkskog internetmarknadsföring


Internetmarknadsföring & SEO

Jag jobbar med SEO och web-tactics på Genero, en digital reklambyrå i Finland. Bloggen handlar mest om internetmarknadsföring, med insikt både från byråvärlden där man jobbar med kunder, men också från jobb med sökmotoroptimering och internetmarknadsföring inom affiliate och direktmarknadsföringsvärlden. När jag inte sökmotoroptimerar så jobbar jag med WordPress eller kitesurfar. Välkommen!

Rekommenderade webbhotell för WordPress

wordPress Webbhotell Vill du ha tips och hjälp med att välja webbhotell för WordPress? Klicka här för att få hjälp med att välja! Rekommenderade webbhotell för WordPress - Jämför!